Browsing Category

Nieuws / tips

vitamin serum

Een vitamine complex voor alle huidtype, met vitamine C, vitamine E, pro-vitamine B5 (pantenol) en vitamine B3. Door de basis van organic aloe Vera wat werkt als een transportstof, worden de vitaminen optimaal opgenomen door de huid

€ 29,90 voor 15 ml

brightening Serum

Het brightening serum bevat een uit gebalanceerde mix van lactic acid (melkzuur), verschillende fruitzuren en salicylzuur.. Het verheldert huidverkleuring en de algehele tint, waardoor de huid een meer effen en stralend uiterlijk krijgt. Het salicylzuur werkt tevens talg- regulerend, en lost verstoppingen in de poriën op.

Daarom is dit serum ideaal te gebruiken na een peeling behandeling. Bijv. na de bio peel en de fruitzuurpeelings.

Voor een huid met pigment verkleuringen en acne / onzuiverheden.

€ 29,90 voor 15 ml

Collagen Serum

Het collagen serum bevat 1% retinol (vitamine A) en een complex uit algen. Dit is een bron van aminozuren wat vrije radicalen tegengaat en de aanmaak van elastine stimuleert. Dit serum is een aanrader voor thuis gebruik na de mesotherapie behandeling, omdat het de brandstoffen bevat welke de huid nodig heeft om collageen aan te maken.

Tijdens een mesotherapie behandeling laat je de huid collageen aanmaken. Dit serum ondersteunt dat proces.

Voor de rijpere huid met verlies van collagen en elastine.

€ 31,90 voor 15 ml

Hyaluronic Acid Serum

Een serum om droogte lijntjes op te vullen, voor een perfect gehydrateerde huid.

95% van de mensen in west Europa kampt met een vochtarme huid. Het hyaluronic acid serum bevat laag moleculair hyaluronzuur. Dit wordt makkelijk door de huidcellen opgenomen. Hyaluronzuur maakt kleine sponsjes van de huidcellen en zorgt er zo voor dat de huid meer vocht kan binden. Het resultaat is minder droogte lijntjes, minder verlies van vocht en een soepele, veerkrachtige huid.

Voor de vochtarme en droge huid.

€ 31,90 voor 15 ml

Anti-Gravity lifting serum

Een intensief serum voor de rijpere huid met verlies van stevigheid. Bevat Hyaluronzuur (zowel laag- als medium moleculair gewicht), idealift peptide en Matrixyl 3000 peptide.

Dat maakt dit serum tot een zeer krachtig en verstevigend serum. Idealift is een lipopeptide die de aanmaak van meer elastieke stimuleert waardoor de huid steviger wordt. Matrixyl 3000 stimuleert de aanmaak van collageen en vermindert rimpels met 45% in 2 maanden.

Serum voor de rijpere huid met verlies van stevigheid.

€ 32,90 voor 15 ml

Eye Serum

Een krachtig oogserum met peptide. Bevat Syn-ake, een peptide dat kraaienpootjes gladstrijkt en opvult. Bevat tevens haloxyl wat een natuurlijke peptide is die donkere kringen en wallen vermindert, door het activeren van het lymfe en de microcirculatie rondom de ogen.

Dit eye serum is parfum vrij en geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.

€ 31,90 voor 15 ml

Geef een glimlach cadeau

Beauty by Daan geeft verwenmomenten aan vrouwen met kanker
Onderdeel van landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’ van stichting Look Good Feel Better 

Nijkerk, januari 2019 – ‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 400 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag, 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari. 

Boost voor je zelfvertrouwen
“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.” Jasja Sikking vertelt over haar ervaring met het verwenmoment. “Toen ik borstkanker had, ging ik door een intensieve periode met behandelingen. Tegelijkertijd wilde je het normale gezinsleven zoveel mogelijk laten doorlopen. Dat kost best veel energie. Het verwenmoment was echt een moment voor mijzelf. Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen en dat gun ik iedereen.”

Geef een glimlach  

Danielle van Leijenhorst van Beauty by Daandoet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’.” 

Beauty by Daan geeft verwenmomenten cadeau
In de maand februari geeft Beauty by Daan 5 vrouwen met kanker een gratis verwenmoment. Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer haar dan op deze actie en geef haar een glimlach cadeau! 

Over ‘Geef een glimlach cadeau’

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Actie voorwaarden:

De verwenmomenten vinden plaats in de maand februari 2019 en zijn bedoeldvoor vrouwen met kanker waarvan de laatste medische behandeling niet langer dan zes maanden geleden is. Mannen zijn uiteraard ook welkom. Per schoonheidsspecialist is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Anti-aging serum

Ampoule in a bottle anti aging.

Op zoek naar een huidbooster?? Rimpels gladstrijken?? Vorming van rimpels voorkomen?? Werkt perfect in combinatie met bijv. micro needling.

Het antia-ging serum is een complete huidbooster op basis van de meest effectieve peptiden die momenteel op de markt zijn namelijk:

  • 2% Matrixyl Synthe – 6
  • 4% Argireline

Matrixyl Synthe – 6 in een concentratie van 2% is een zeer effectieve remedie om de diepte van bestaande rimpels te verminderen en om de huid te stimuleren om meer collageen te produceren. De 4% Argireline is een peptide die ervoor zorgt dat er minder samentrekkingen van miniekspiertjes plaatsvindt, waardoor rimpels minder kans hebben om te ontstaan. Het anti-aging serum is daarom perfect om bestaande rimpels glad te strijken, maar ook om de vorming van rimpels tegen te gaan.

Speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid met tekenen van veroudering.

€31,90 voor 15 ml.

Ampoule in a bottle

De meest populaire ampullen zijn uitgebracht in een airless flacon. De producten bevatten zeer hoge concentratie’s werkstoffen en zijn bedoeld om de huid intensief te behandelen. Door te kiezen voor een flacon in plaats van ampullen vermindert het verpakking materiaal

Alle ampoule in a bottle’s zijn op basis van Organic Aloe Vera, wat vrijwel direct door alle huidlagen wordt opgenomen. Daarom is er ook voor dit transport middel gekozen. Organic Aloe Vera heeft kalmerende eigenschappen, antioxiderende eigenschappen en is hydraterend.

De ampoule in a bottle’s zijn erg geconcentreerd en actief en werken het beste gedurende de nacht, wanneer de huid regenereer en hersteld. Het is een goede aanvulling voor thuis na een intensieve behandeling, om het resultaat van de behandeling te ondersteunen en verbeteren.

Per verpakking zit er ongeveer 50 pompjes in. Je kan het product als kuur gebruiken en dan 2 a 3 weken dagelijks in de avond 1 pompje verdelen over het gezicht en daarna 2 a 3 keer per week om bij te houden.

Workshop

Workshop dag make-up

 

Omdat er veel vraag is naar make-up tips en tricks heb ik besloten make-up om workshops te gaan geven.

Tijdens deze workshops wordt er een dag make-up aangebracht, dit zul je veel al zelf doen. Want van zelf doen leer je het meeste. De avond zal geheel verzorgd worden met een hapje en een drankje.

 

Aan het einde van de avond is er de mogelijkheid om de make-up te kopen / bestellen, alleen op de avond zelf is er dan 10% korting op het gehele assortiment van Malu Wilz make-up.

De avond zal met maximaal 4 mensen zijn en begint om 19:30 uur en zal tot ongeveer 21:30 uur duren. Maandelijks zal ik zelf een datum prikken waarop er een workshop gepland zal worden. Mocht u met meerdere mensen willen komen is een andere datum in overleg ook mogelijk. Liever een keer een workshop overdag?? Geef dit aan en bij voldoende animo zal er een datum overdag komen.

 

Voor alle datums geldt vol = vol.

Aanmelden kan via beautybydaan@outlook.com

Kosten voor de workshop zijn € 25,00