Ampoule in a bottle

De meest populaire ampullen zijn uitgebracht in een airless flacon. De producten bevatten zeer hoge concentratie’s werkstoffen en zijn bedoeld om de huid intensief te behandelen. Door te kiezen voor een flacon in plaats van ampullen vermindert het verpakking materiaal

Alle ampoule in a bottle’s zijn op basis van Organic Aloe Vera,¬†wat vrijwel direct door alle huidlagen wordt opgenomen. Daarom is er ook voor dit transport middel gekozen. Organic Aloe Vera heeft kalmerende eigenschappen, antioxiderende eigenschappen en is hydraterend.

De ampoule in a bottle’s zijn erg geconcentreerd en actief en werken het beste gedurende de nacht, wanneer de huid regenereer en hersteld. Het is een goede aanvulling voor thuis na een intensieve behandeling, om het resultaat van de behandeling te ondersteunen en verbeteren.

Per verpakking zit er ongeveer 50 pompjes in. Je kan het product als kuur gebruiken en dan 2 a 3 weken dagelijks in de avond 1 pompje verdelen over het gezicht en daarna 2 a 3 keer per week om bij te houden.

No Comments

Leave a Reply