Bio Pulse

Wat is Bio Pulse Therapie?

de Bio Pulse therapie is een unieke behandeling in Nederland.

Het is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie.

Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een beter bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau en lymfedrainage.

De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingrediënten gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling effectief en snelwerkend.

Hoe werk Bio Pulse therapie

Eerst wordt de huid gereinigd met een ontgiftende reiniging, hierna wordt de huid voorbehandeld met een pure vitamine C en wordt een masker aangebracht. Dit masker wordt volledig hard en geeft een pulserend gevoel aan de huid.

Dit pulserende gevoel geeft aan dat er zuurstofrijk bloed naar de huid vervoerd wordt, zodat collageen en elastieke beter en sneller aangemaakt kunnen worden. Ook worden afvalstoffen afgebroken en afgevoerd.

De huid kleurt na het masker tijdelijk rood en vaak zijn er kleine, rode bloedvaatjes in de huid te zien.

Dit is een positief en niet schadelijk effect, zuurstofrijk bloed is namelijk helderrood van kleur. wanneer dit zuurstofrijke bloed naar de huid vervoerd wordt, kan dit zichtbaar zijn. Zuurstofrijk bloed is essentieel voor vele gezonde processen in de huid en in het lichaam. De mate van roodheid is verschillend per persoon en trekt vanzelf binnen enkele uren weg.

Wat doet het masker?

Het masker heeft, naast het oxygenatie effect, ook een enzymatische werking. Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de poriën afsluiten. Tijdens de pulserende fase worden de spieren van het gezicht beter doorbloedt en verstevigd, waardoor de huid en de gezichtscontouren er steviger uitzien.

Effectiviteit

  • Anti-Aging, lifting en versteviging
  • Aanmaak van collageen en elastine
  • Afvoeren van afvalstoffen en toxinen
  • Verhelderen van hyperpigmentatie
  • Verwijderen van dode huidcellen
  • Verwijderen van verstoppingen uit de poriën
  • Reguleren van de talgproductie
  • Bestrijden van vrije radicalen

Voor de prijzen van een biopuls behandeling verwijs ik u naar de prijslijst

Voor de prijzen van een biopuls behandeling verwijs ik u naar de prijslijst