Gezichtsbehandeling Nijkerk

Schoonheidssalon Beauty by Daan in Nijkerk bied verschillende soorten gezichtsbehandelingen.
U heeft een keuze uit een ontspannende gezichtsbehandeling, een reinigende gezichtsbehandeling of juist een huidverbeterende gezichtsbehandeling.

Huidanalyse

Komt u voor de eerste keer bij Beauty by Daan, dan ontvangt u vooraf gaande aan de gezichtsbehandeling een huidanalyse.
Aan de hand van deze huidanalyse kan ik de producten in de gezichtsbehandeling geheel op de conditie van uw huid aanpassen.

De gezichtsbehandeling zal dan geheel naar uw wensen en huidtype worden afgestemd. Aan het einde van de gezichtsbehandeling ontvangt u ook nog een advies voor thuis gebruik op basis van de huidanalyse.

Basis gezichtsbehandeling Nijkerk

Kiest u voor een verzorgende gezichtsbehandeling dan wordt er gebruik gemaakt van de producten van basislijnen van Salonnepro. In de verzorgende gezichtsbehandeling kunt u kiezen voor een zen of balans gezichtsbehandeling  Uiteraard zijn alle behandeling uit te breiden met verschillende losse modules.

Huidverbeterende gezichtsbehandeling Nijkerk

Wilt u een stapje verder gaan in uw gezichtsbehandeling, kies dan voor een huidverbeterende gezichtsbehandeling. In deze gezichtsbehandeling wordt gewerkt met de huidverbeterende producten van Salonnepro.   In de huidverbeterende gezichtsbehandeling wordt er dieper ingegaan op de huidfuncties en worden deze meer gestimuleerd. Bij de huidverbeterende gezichtsbehandeling zijn er ook verschillende mogelijkheden om de behandeling uit te breiden.

Voor alle tarieven met betrekking op de gezichtsbehandeling kunt u kijken op de prijslijst van de schoonheidssalon.
Uiteraard kunt u ook bellen om uw wensen door te spreken om zo tot een voor u juiste gezichtsbehandeling te komen.